Ήταν όλα φανταστικά, αλλά κυρίως τα σχόλια για τη δουλειά σας πάρα πολύ ωραία. είμαι πολύ χαρούμενη με το αποτέλεσμα!

Σοφία Νικολάου, Συγγραφέας

Τα σχόλια όσων φίλων τα είδαν χθες, ήταν αρχικά ενθουσιασμένοι από το εξώφυλλο πόσο εντυπωσιακό είναι σχεδιασμένο και ξεφυλλίζοντας τις σελίδες είχαν να πουν τα καλύτερα για τον εικονογράφο…….όλοι ρωτούσαν για εσάς :)! Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις εικόνες που δημιουργήσατε και εύχομαι στο μέλλον, στο επόμενο παραμύθι μου να συνεργαστούμε πάλι…… ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ για ακόμη μια φορά.

Μαρία Καλτσή, Συγγραφέας

Σας ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία που είχαμε και για την καταπληκτική δουλειά σας στο βιβλίο “Το ταξίδι των ζώων στην Ελλάδα”. Εύχομαι το βιβλίο να είναι καλοτάξιδο και σε μία μελλοντική συνεργασία!

Μάνος Μακαρίδης, Συγγραφέας

Οι εικόνες είναι εξαιρετικές, τα θερμά μου συγχαρητήρια στον δημιουργό! Στην κυριολεξία απογειώσατε το έργο μου με τις εικόνες σας!!

Βούλα Παπατσιφλικιώτη, Συγγραφέας

Right off Doug and I want to thank you for your awesome work. You really do incredible stuff and we are thrilled to have you as part of our project.

Doug and Leonard, Two Rivers Apps LLC

Ο Άρης μπόρεσε γρήγορα να καταλάβει αυτό που ήθελα να πετύχω και να το απεικονίσει σε μια συναρπαστική και κατάλληλη εφαρμογή των μη διαμορφωμένων ιδεών μου. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα σε κάθε νέα επιχείρηση!

Στέλα Πάτσαρη, Σχεδιάστρια Κοσμήματα

H Δουλειά με τον Άρη είναι πολύ εύκολη – έχει επιχειρηματικό μυαλό και την ικανότητα να καταλαβαίνει γρήγορα τις ανάγκες των πελατών μου, να τις μετατρέπει σε φανταστικά σχέδια και να τα παραδίδει μέσα στις προθεσμίες. Πραγματικά Δεν μπορώ να πω αρκετά για την ποιότητα, την ταχύτητα, την προσοχή στη λεπτομέρεια και την αποτελεσματικότητα της δουλειάς του!

Κωσταντίνος Γιαννούδας, CAGE IT Solutions

Θέλαμε να επαναπροσδιορίσουμε την Σχολή Πολεμικών Τεχνών, προκειμένου να προσελκύσουμε ένα ευρύτερο κοινό. Ο Άρης μπόρεσε να δημιουργήσει ένα λογότυπο που αντικατοπτρίζει την φιλοσοφία της σχολής και να παράγει νέο υλικό και να μας βοηθήσει να επικοινωνήσουμε με ένα μεγαλύτερο κοινό. Ως αποτέλεσμα, έχουμε ήδη δύο νέες ομάδες με μεγαλύτερους μαθητές!

Κατερίνα Σταυρίδου, Nintai Πολεμικές Τέχνες

Ο Άρης μας βοήθησε να επανεξετάσουμε τη στρατηγική μας και δημιούργησε εκπληκτικές μακέτες … και το τηλέφωνο χτυπάει από τότε! Είμαστε τόσο ευγνώμονες!!

Μπάμπης Κωστόπουλος, Ευζήν

Τα σχέδια είναι πάρα πολύ καλά. Ευχαριστώ. Επίσης, η αναδιάταξη των στοιχείων είναι πολύ βολική και μου αρέσει ιδιαίτερα η ιδέα του πως προσθέτεις καινούργιο πανεπιστήμιο—inspired by Android OS 🙂

Ιωάννης Κουρακλής, Καθηγητής