Ήταν όλα φανταστικά, αλλά κυρίως τα σχόλια για τη δουλειά σας πάρα πολύ ωραία. είμαι πολύ χαρούμενη με το αποτέλεσμα!

Σοφία Νικολάου, Συγγραφέας

Τα σχόλια όσων φίλων τα είδαν χθες, ήταν αρχικά ενθουσιασμένοι από το εξώφυλλο πόσο εντυπωσιακό είναι σχεδιασμένο και ξεφυλλίζοντας τις σελίδες είχαν να πουν τα καλύτερα για τον εικονογράφο…….όλοι ρωτούσαν για εσάς :)! Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις εικόνες που δημιουργήσατε και εύχομαι στο μέλλον, στο επόμενο παραμύθι μου να συνεργαστούμε πάλι…… ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ για ακόμη μια φορά.

Μαρία Καλτσή, Συγγραφέας

Σας ευχαριστώ πολύ για τη συνεργασία που είχαμε και για την καταπληκτική δουλειά σας στο βιβλίο “Το ταξίδι των ζώων στην Ελλάδα”. Εύχομαι το βιβλίο να είναι καλοτάξιδο και σε μία μελλοντική συνεργασία!

Μάνος Μακαρίδης, Συγγραφέας

Οι εικόνες είναι εξαιρετικές, τα θερμά μου συγχαρητήρια στον δημιουργό! Στην κυριολεξία απογειώσατε το έργο μου με τις εικόνες σας!!

Βούλα Παπατσιφλικιώτη, Συγγραφέας

Right off Doug and I want to thank you for your awesome work. You really do incredible stuff and we are thrilled to have you as part of our project.

Doug and Leonard, Two Rivers Apps LLC

Ο Άρης μπόρεσε γρήγορα να καταλάβει αυτό που ήθελα να πετύχω και να το απεικονίσει σε μια συναρπαστική και κατάλληλη εφαρμογή των μη διαμορφωμένων ιδεών μου. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα σε κάθε νέα επιχείρηση!

Στέλα Πάτσαρη, Σχεδιάστρια Κοσμήματα

Θέλαμε να επαναπροσδιορίσουμε την Σχολή Πολεμικών Τεχνών, προκειμένου να προσελκύσουμε ένα ευρύτερο κοινό. Ο Άρης μπόρεσε να δημιουργήσει ένα λογότυπο που αντικατοπτρίζει την φιλοσοφία της σχολής και να παράγει νέο υλικό και να μας βοηθήσει να επικοινωνήσουμε με ένα μεγαλύτερο κοινό. Ως αποτέλεσμα, έχουμε ήδη δύο νέες ομάδες με μεγαλύτερους μαθητές!

Κατερίνα Σταυρίδου, Nintai Πολεμικές Τέχνες

Ο Άρης μας βοήθησε να επανεξετάσουμε τη στρατηγική μας και δημιούργησε εκπληκτικές μακέτες … και το τηλέφωνο χτυπάει από τότε! Είμαστε τόσο ευγνώμονες!!

Μπάμπης Κωστόπουλος, Ευζήν

Τα σχέδια είναι πάρα πολύ καλά. Ευχαριστώ. Επίσης, η αναδιάταξη των στοιχείων είναι πολύ βολική και μου αρέσει ιδιαίτερα η ιδέα του πως προσθέτεις καινούργιο πανεπιστήμιο—inspired by Android OS 🙂

Ιωάννης Κουρακλής, Καθηγητής

Ο Αριστείδης Καραβίας είναι εξαιρετικός επαγγελματίας καταρτισμένος στο αντικείμενο της εργασίας του, τυπικός στις προθεσμίες, πρόθυμος να κατανοήσει της ανάγκες του πελάτη του. Ως επαγγελματίας αλλά και ως άνθρωπος διαρκώς εξελίσσεται και τον συστήνω ανεπιφύλακτα για οποιαδήποτε γραφιστική εργασία και δημιουργία ιστοσελίδας.

Ναταλία Λιαροπούλου, Δικηγόρος