Ο Άρης μπόρεσε γρήγορα να καταλάβει αυτό που ήθελα να πετύχω και να το απεικονίσει σε μια συναρπαστική και κατάλληλη εφαρμογή των μη διαμορφωμένων ιδεών μου. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα σε κάθε νέα επιχείρηση!

Στέλα Πάτσαρη, Σχεδιάστρια Κοσμήματα

H Δουλειά με τον Άρη είναι πολύ εύκολη – έχει επιχειρηματικό μυαλό και την ικανότητα να καταλαβαίνει γρήγορα τις ανάγκες των πελατών μου, να τις μετατρέπει σε φανταστικά σχέδια και να τα παραδίδει μέσα στις προθεσμίες. Πραγματικά Δεν μπορώ να πω αρκετά για την ποιότητα, την ταχύτητα, την προσοχή στη λεπτομέρεια και την αποτελεσματικότητα της δουλειάς του!

Κωσταντίνος Γιαννούδας, CAGE IT Solutions

Θέλαμε να επαναπροσδιορίσουμε την Σχολή Πολεμικών Τεχνών, προκειμένου να προσελκύσουμε ένα ευρύτερο κοινό. Ο Άρης μπόρεσε να δημιουργήσει ένα λογότυπο που αντικατοπτρίζει την φιλοσοφία της σχολής και να παράγει νέο υλικό και να μας βοηθήσει να επικοινωνήσουμε με ένα μεγαλύτερο κοινό. Ως αποτέλεσμα, έχουμε ήδη δύο νέες ομάδες με μεγαλύτερους μαθητές!

Κατερίνα Σταυρίδου, Nintai Πολεμικές Τέχνες

Ο Άρης μας βοήθησε να επανεξετάσουμε τη στρατηγική μας και δημιούργησε εκπληκτικές μακέτες … και το τηλέφωνο χτυπάει από τότε! Είμαστε τόσο ευγνώμονες!!

Μπάμπης Κωστόπουλος, Ευζήν